Σχετικά με εμάς

Η Powertek ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1988 και δραστηριοποιήθηκε στο τομέα υποστήριξης συστημάτων πληροφορικής με προϊόντα UPS. Με γρήγορα αλλά σταθερά βήματα έγινε η εταιρία με τα προϊόντα αναφοράς σε αυτόν το χώρο.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε λύσεις ιδιαιτέρως αξιόπιστες, που απευθύνονται σε χρήστες υψηλών απαιτήσεων με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές που συνθέτουν την εικόνα ενός απόλυτα ανεπτυγμένου και ανταγωνιστικού προϊόντος.

Εξ' αρχής έγινε κατανοητό είναι ότι μόνο με τη διάθεση και υποστήριξη προϊόντων υψηλής ποιότητας, από κορυφαίες εταιρίες συστημάτων πληροφορικής, θα είχαμε τη δυνατότητα να διατηρηθούμε και να ξεχωρίσουμε στην αγορά. Γι' αυτό η έρευνα και ανάπτυξη προϊόντων και υπηρεσιών τεχνολογίας αιχμής είναι συνεχής.

Σήμερα η Powertek προμηθεύει και παρέχει τεχνική υποστήριξη σε UPS, inverters, τροφοδοτικά, αυτόματους πίνακες ελέγχου γεννητριών, σταθεροποιητές τάσης και ειδικές κατασκευές επί παραγγελία.

Φροντίζουμε να ανανεώνουμε και να διευρύνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας ώστε να μπορούμε να καλύψουμε κάθε σας ανάγκη. Εκτός από τα προϊόντα Powertek, διαθέτουμε και προϊόντα των εταιριών Astrid, G-tec & Meta System.

Astrid G-Tec Meta System Powertek